Vest
Koncept ovogodišnjeg Belgrade Sport Fest-a i NAXI Plaža predstavljeni su javnosti - Ponedeljak, 13  jun  2011

Press konferencija povodom Belgrade Sport Festa i NAXI plaže održana je danas u podne u prelepoj letnjoj bašti "IN" Hotela gde su se javnosti obratili:

  • Maja Raković - vlasnik i glavni i odgovorni urednik Naxi radija
  • Vanja Kovačev - PR and Marketing Coordinator UŠĆE Shopping Center
  • Ekaterina Ćirović - PR Belgrade Sport Fest-a
  • Bojan Jaćimović - generalni sekretar Paraolimpijskog komiteta Srbije

Data/Images/bsf_i_naxi_press1_s.jpg

Data/Images/bsf_i_naxi_press2_s.jpg

Svečano otvaranje Belgrade Sport Festa desiće se na NAXI plaži na platou ispred UŠĆE Shopping Centra 15. juna u 17h .

PR UŠĆE Shopping Centra, Vanja Kovačev, izjavila je: "Sport Fest je sjajna manifestacija zabavno-sportskog, ali i društveno odgovornog karaktera. Zadovoljstvo mi je da ponovo radimo sa Beogradskom Kulturnom Mrežom."

Na Belgrade Sport Fest-u Vas očekuje mnogo dobre zabave, raznovrsnih sportskih aktivnosti, ali i podsticaj na društvenu odgovornost, koja je ove godine predstavljena kampanjom "Sport sa razlogom-zagrevanje" gde ćemo svi zajedno pružiti podršku vrhunskim sportistima Specijalne olimpijade Srbije i Paraolimpijskog komiteta Srbije na predstojećim takmičenjima, sa kojih iz godine u godinu donose sve veći broj medalja.

Bojan Jaćimović, generalni sekretar Paraolimpijskog komiteta Srbije izjavio je kako je prezadovoljan što neko osim državnih institucija brine o osobama sa invaliditetom i pokreće ovakvu kampanju, jer priznanja koja oni donose su velika. Stonoteniseri se nikada ne vrate sa takmičenja bez medalje, a u Londonu 2012. godine po prvi put će se takmičiti tim Srbije u odbojci u kolicima.

Maja Raković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Naxi radija, za koncept NAXI plaže rekla je da je to "nešto zaista impozantno i interesantno" što je i potkrepila činjenicama da će plaža ove godine pružiti vrhunsko uživanje uz brojne modne revije, koncerte, raznovrsne sportove u kojima će svi posetioci moći da se oprobaju, kao i ženski kutak gde će pripadnice lepšeg pola moći da se relaksiraju dok se vrhunski animatori brnu o deci za koje je pripremljen raznovrstan program.

Svi zabavno-rekreativni sadržaji na Belgrade Sport Fest-u i "Naxi plaži" potpuno su besplatni.

Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS